Velkommen til Din Helse

Det er ulike måter å skape bevisstgjøring for å redusere kroppslig og sjelelig stress. Vi er hele mennesker og vi kan ikke sees på som stykkevis og delt.

Alt i samfunnet går så fort! Enten det er endringer i naturen, medisinske sannheter, forventninger eller press fra alle hold.
Effektivitet ……Hva er det vi søker, hva ønsker vi å oppnå? En sunnere kropp i et stresset legeme? Nei, det går ikke! Stress over tid skaper sykdom. Kroppen din vet svaret.

Jeg ønsker å hjelpe deg med min erfaring og kompetanse. Noen ganger har vi behov for øvelser og terapi for å fremme balanse og redusere stress.

Derfor tilbyr jeg også terapeutisk massasje og akupunktur som er stress-reduserende, med fokus på kvinnehelse, pustens flyt og balanse. Ønsker du som bedrift foredrag om stress, mestring og muligheter: Ta kontakt.

Ønsker du et kombinert kurs og foredrag med praktiske MediYoga-øvelser inkludert, er dette et godt alternativ. Som offentlig godkjent sykepleier og terapeut forholder jeg meg til taushetsplikten, så du er trygg på at det du snakker om er konfidensielt. Ta kontakt, om du ønsker time.

Jeg håper å høre fra deg! Vennlig Hilsen Mette